Vilkår & Betingelser

Alle kontrakter, der indgås mellem os ved brug af disse vilkår og betingelser, er underlagt dansk lovgivning. Enhver tvist, der måtte opstå i forbindelse med vores kontrakt, herunder dens eksistens eller gyldighed, vil blive afgjort af en kompetent domstol i Danmark. Som forbruger har du ret til at anlægge sag mod os i retten i det sted, hvor du har din bopæl.

Bestillinger

Bestillinger afgivet på helligdage eller i weekenden vil blive behandlet på den følgende hverdag. Vi forbeholder os ret til at annullere købet i følgende situationer, uden at være ansvarlige for kompensation eller andre omkostninger, herunder forsendelse:

  • Dine betalingsoplysninger er ukorrekte eller kan ikke verificeres.
  • Der er en utilsigtet fejl på hjemmesiden, f.eks. en betalingsfejl eller lignende.
  • Vi har grund til at tro, at du er under 18 år.
  • Din ordre er afgivet med det formål at begå svig eller er afgivet i forbindelse med en strafbar handling eller andre ulovlige aktiviteter.

 Når du afgiver en bestilling via COOHE's hjemmeside, udgør bestillingen et bindende tilbud om at købe produkter i overensstemmelse med COOHE's vilkår og betingelser. Før du bekræfter din bestilling, har du mulighed for at rette eller slette de produkter, du har placeret i din indkøbskurv, og du kan ændre de oplysninger, du har angivet i forbindelse med dit køb. Din ordre vil ikke blive afsendt, før du har trykket på "bekræft ordre", og den er ikke bindende før da.

Ordrebekræftelse

COOHE sender dig en elektronisk ordrebekræftelse, som udgør accepten af dit tilbud om at købe. Ordrebekræftelsen indeholder dit ordrenummer, navn, leveringsadresse, specifikation af bestilte produkter og den samlede pris inklusive eventuelle forsendelsesomkostninger.

COOHE gemmer en digital kopi af alle ordrebekræftelser, men vi anbefaler, at du gemmer din ordrebekræftelse i dine filer, da den indeholder vigtige oplysninger om dit køb. Samtidig er ordrebekræftelsen hensigtsmæssig at have senere, hvis du har klager over købet.

Den endelige aftale indgås, når ordrebekræftelsen sendes til dig fra COOHE. Aftalen omfatter de produkter, der er angivet i ordrebekræftelsen, samt eventuelle forsendelsesomkostninger.

Når du modtager ordrebekræftelsen, bør du gennemgå den og straks kontakte COOHE på info@coohe.dk, hvis du mener, at den indeholder fejl eller uoverensstemmelser. Det, der er angivet i ordrebekræftelsen.

Når din ordre er blevet afsendt, vil du modtage en forsendelsesbekræftelse via e-mail. Denne e-mail fungerer som din kvittering og giver dig også et tracking link, som gør det muligt for dig at følge din forsendelse. Bemærk, at det kan tage op til 24 timer fra det tidspunkt, du modtager forsendelsesbekræftelsen, før linket er aktivt. Du er også velkommen til at kontakte os via e-mail på info@coohe.dk, hvis du har brug for hjælp til at finde din ordre.

 Annullering af ordre

At nægte at modtage forsendelsen eller sende produkterne tilbage uden at informere COOHE, betragtes ikke som annullering af ordren, og en refusion kan ikke gives.

COOHE kan annullere en ordre, hvis det ikke er muligt at levere det bestilte produkt. Du vil blive informeret, hvis en sådan situation opstår, og enhver betaling eller reservation foretaget ved hjælp af en betalingsmetode vil blive returneret/annulleret.

Vi forbeholder os retten til at afvise enhver ordre, du placerer hos os. Hvis vi foretager en ændring eller annullering af en ordre, kan vi forsøge at underrette dig ved at kontakte den e-mail- og/eller faktureringsadresse/telefonnummer, der blev angivet på tidspunktet for ordren.

Du accepterer at give nuværende, fuldstændige og nøjagtige købs- og kontoinformationer for alle køb foretaget i vores butik. Du accepterer at opdatere din konto og andre oplysninger, herunder din e-mail-adresse og kreditkortnumre og udløbsdatoer, så vi kan fuldføre dine transaktioner og kontakte dig efter behov.

Bemærk, at nogle produkter muligvis ikke inkluderer en ret til at annullere, eller du kan miste din ret til at annullere. Vi anbefaler, at du læser produktbeskrivelsen nøje, inden du afgiver din bestilling.

Betalingsmetode og priser

Alle priser angivet på www.coohe.dk er i DKK og inkluderer moms, men eksklusiv forsendelsesomkostninger. Prisen på en COOHE-produkt er den pris,der er gældende på tidspunktet for bestillingen.

Vi forbeholder os retten til at foretage ændringer i priserne på vores produkter på www.coohe.dk, men alle priser på produkterne er gældende, indtil de er blevet ændret. Vi tager også forbehold for trykfejl og udsolgte produkter, og vi vil informere dig hurtigst muligt, hvis der opstår en sådan situation.

Vi tilbyder flere forskellige betalingsmetoder, herunder Dankort, VISA, Mastercard, PayPal og gavekort udstedt af COOHE (i overensstemmelse med vilkårene for gavekortet).

Ordrebeløbet bliver trukket fra din konto, først når bestillingen er afsendt. Når transaktionen er gennemført, vil den fremgå af din konto. Når du betaler, sendes dine oplysninger direkte til COOHE's betalingsudbyder. COOHE har ikke adgang til dine betalingsoplysninger.